Hop til hovedindholdet

Business Viborg logo

Den Digitale Omstilling - Tema: Internet of Things (IoT) og Big Data (AFLYST)


Dato og tid

Torsdag d. 9. marts 2017 kl. 15:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 9. marts 2017 kl. 15:00

Sted

VIBORGegnens Erhvervsråd, Skottenborg 12-14, 8800 Viborg VIBORGegnens Erhvervsråd
Skottenborg 12-14
8800 Viborg

Den Digitale Omstilling - Tema: Internet of Things (IoT) og Big Data (AFLYST)


Arrangementsbeskrivelse

Kom og hør mere om Internet of Things (IOT) og Big Data
 
Internet of Things
Internet of Things er et koncept for hvordan internettet udvides, når stadigt flere af vores enheder kobles trådløst op på internettet og på intelligent vis udveksler informationer.
 
Der vil opstår en helt ny verden af muligheder, når flere og flere af vores enheder kobles op på internettet. Fra intelligente køleskabe, der selv bestiller varer hjem baseret på viden om tidligere indkøb til den selvkørende bil, som selv finder vej mens du sidder og slapper af eller arbejder.
 
Det skaber et helt nyt internet, hvor maskiner kommunikerer med hinanden, udveksler data og muliggør en hidtil uset grad af intelligens og automatik i netværket. Den der forstår hvad Internet of Things er, kommer til at kunne tappe ind i et stadigt uudnyttet potentiale for Internet of Things i forhold til at kunne koble egne produkter på dette "udvidede internet". Det skønnes at op mod 67% af danske virksomheder ikke indsamler data fra produkterne.
 
Deltag og hør hvordan du kan udnytte muligheder indenfor Internet og Things.

Big Data
Big Data kan være med til at maksimere din konkurrenceevne eller give dig de indsigter du skal bruge til at skabe nye produkter og tjeneste på baggrund af de information, som Big Data kan give om din kundegruppe. Det kan også være informationer om hvor mange der besøger dit website, hvilke produkter der bliver kigger på, varigheden af deres besøg osv.
 
I takt med at vi har computere i de fleste enheder i vores liv, så giver det os nogle nye muligheder for at registrere og sammenholde store mængder information på tværs af disse enheder. Vi kender bl.a. Big Data fra Facebook og google, som registrerer alle dine søgninger og alt hvad du klikker på online. Disse informationer kan du være med til at gøre brug af.
 
Kom og hør hvordan du kan være med til at gøre brug af Big Data til f.eks. at skræddersy din næste kampagne målrettet præcis din målgruppe, hvordan data kan være med når du udvikler nye produkter på baggrund af dine kunders præferencer eller omkring de mange andre muligheder, der ligger i Big Data.

Indlægsholder på mødet er følgende:

          Vitani Energy Systems v/ Direktør Rasmus Pedersen

          Selektro A/S v/ CEO Karl-Peter Andersen

Deltagelse i mødet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Ønskes yderligere information kontakt venligst VIBORGegnens Erhvervsråd, Michael Freundlich 8725 5151 - mifr@ver.dk

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >